viernes, 29 de mayo de 2015

Portaventura

Diumenge 10 de maig vam anar tots els rossinyols a l'última sortida que fariem abans de la festa de cloenda. 

Tots els mentors i mentorats vam quedar a les 7 del matí per anar fins a Tarragona amb diferents cotxes. Quan vam arribar tots els mentorats estaven molt contentents ja que no hi havien anat mai cap d'ells. 
La primera atracció a la que vam pujar la Jiaqing i jo, junt amb altres mentors i mentorats, va ser el Furius Baco, al principi la Jiaqing estava molt contenta i amb moltes ganes de pujar però quan ja estava assentada a l'atracció se li veia a la cara que tenia por però va ser molt valenta i no va marxar. Després d'aquesta atracció la Jiaqing va començar a trobar-se malament, ja que no havia dormit gaire el dia anterior perquè havia estat treballant, i l'Isabel, una mentora, em va dir si volia que la tornès fins a Banyoles. La Jiaqing va decidir que volia tornar a Banyoles i el seu cosí i el seu germà també la van acompanyar. 

Va ser una pena que la Jiaqing no pogués gaudir de Portaventura tant com ens hagués agradat a mi i a ella. 

A la tarda, després de dinar tots junts, ens vam separar en dos grups; a qui els hi agradava les atraccions fortes i a qui no. Ja que hi havia dos mentorades que no els hi agraden les atraccions fortes vaig decidir acompanyar-les així no havien d'anar soles o haguessin d'esperar als altres quan es pujaven a les atraccions fortes. 

A les 8 de la tarda ens vam reunir els dos grups i vam fer camí cap a Banyoles. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario