viernes, 27 de febrero de 2015

Visita a Girona

La Jiaqing i jo a la muralla

El passat mes de Gener la Jiaqing i jo vam anar a Girona per trobar-nos amb una amiga per tal que ens fes un "mini-tour" per aquesta ciutat. 

El primer que vam fer es agafar un bus Banyoles-Girona, des d'allà vam passar per la Plaça Independència. Seguidament vam anar a la Facultat d'Educació i Psicologia per que la Jiaqing veies les instal·lacions d'aquesta. Vam passar per la Muralla de Girona i vam baixar fins a Plaça Catalunya on ens vam dirigir fins al Parc del Migdia, on es troba l'estany artificial. Finalment vam tornar al Barri Vell passant pels diferents ponts per anar a berenar uns pancakes. 

Quan ens van portar els pancakes ens els haviem de menjar amb forquilla i ganivet i va ser interessant adonar-nos que una cosa tan comú per nosaltres, com és menjar amb coberts, per altres cultures se'ls hi fa difícil tot i que la Jiaqing se'n va ensortir molt bé, sols que no té costum de menjar amb forquilla i ganivet. 

En general va ser una tarda molt interessant per mi i la Jiaqing i m'en vaig adonar una miqueta més del xoc cultural que els hi pot representar a cultures orientals venir a viure a una cultura occidental. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario